A Szegedi Postaigazgatóság és Magyarország távközlése
a sajtó szemével.
A kezdetektől ... napjainkig.
Történelmi érdekességek.
(1850-1994)


Petőfi Népe - pn_1957_08_03_15p.txt

A kecskeméti postások dicsérete

Néhány héttel ezelőtt lapunk hasábjain beszámoltunk arról, hogy a kecskeméti postások a Petőfi Népe, a Népszabadság, valamint a Szabad Föld előfizetői táborának növelésére versenyt indítottak.

A verseny július 15-től aug. 20-ig tart, a postások vállalásaikat az alkotmány ünnepére tették meg. A verseny első szakasza július 31-el zárult és örömmel számolunk be a kézbesítők szép eredményéiből. Bízunk abban, hogy a verseny hajrájában azok is fokozzák előfizetésgyűjtésüket, akik az eddigiek során még gyengébb eredményt értek el.

Dicséret illeti lelkes, eredményes munkájukért Bosnyák Lajos, Barna Imre, Kovács Sándor, Bera János belterületi, Molnár Róbert, Walter Sándor, Pápai Tibor, Puliusz Sándor külterületi kézbesítőket, akik fő részesei annak, hogy a kecskeméti postahivatalban augusztus 1-gyel többszáz új előfizetővel növekedett a Petőfi Népe, Népszabadság és a Szabad Föld olvasótábora.

De köszönet jár Lukácsi László, Bardóczki Simon hivatalvezetőknek és Nagy Erzsébet hírlapcsoportvezetőnek is, akik lelkes szervezőmunkájukkal részesei a szép sikernek.

A verseny végeztével részletesen ismertetjük az eredményeket, amelyek - szeretnénk -, ha a többi postahivatalok golgozóit is hasonló verseny kezdeményezésére ösztönöznék.A cikk eredeti linkje...... 1.
Home
Home
1956   <<   1957   >>   1958
Delizsánsz.