A Szegedi Postaigazgatóság és Magyarország távközlése
a sajtó szemével.
A kezdetektől ... napjainkig.
Történelmi érdekességek.
(1850-1994)


Petőfi Népe - pn_1962_08_24_162p.txt

Hét sportágban versenyeztek

Kitűnően sikerűt a megyei postástalálkozó Kiskunhalason

Alkotmányunk ünnepén a Postások Szakszervezete a Bács- Kiskun megyei bizottság kezdeményezésére 600 részvevővel megyei postástalálkozót rendezett Kiskunhalason. A kétnapos találkozón hét sportágban mérték össze erejüket a versenyzők. Nagysikerű képzőművészeti kiállítást is rendeztek. 

Az ünnepségen megjelentek a kiskunhalasi párt és tanács vezetői, Horn Dezső közlekedés- és postaügyi miniszterhelyettes, dr. Búza Mártonné, a posta vezérigazgató-helyettese, Rontó Tibor, a posta műszaki vezérigazgató-helyettese, Fodor István, a Szegedi Postaigazgatóság vezetője, Zsuffa Szabolcs a Postások Szakszervezetének központi kiküldötte, valamint Szantner György, a Bács-Kiskun megyei Postás Szakszervezet titkára.


-----------------------------------------------------------


Fiatal postagalambok versenye

A kiskunfélegyházi N4 postagalamb sportegyesület vasárnapi taggyűlésén összeállították a fiatal galambok őszi röptetési programját! A tervek szerint az alábbi versenyekre kerül sor: szeptember 2-án Kecskemétről, 9-én Nagykőrösről, 16-án Monorról, 23-án Budapestről és 30-án Tatabányáról indítják a galambokat. A budapesti verseny érdekessége lesz, hogy azon csak az idei kelésű galambok indulnak.


A cikk eredeti linkje...... 1.
Home
1961   <<   1962   >>   1963
Home
Delizsánsz.