A Szegedi Postaigazgatóság és Magyarország távközlése
a sajtó szemével.
A kezdetektől ... napjainkig.
Történelmi érdekességek.
(1850-1994)


Délmagyarország - dm_1933_12_03_31p.txt

Rádióhét és rádiókiállítás Szegeden

Az uj lakihegyi nagyadó bekapcsolásával az egész ország érdeklődése a rádió, valamint a hihetetlen mértékben fejlődött magyar rádióipar felé fordult.

Ezen nagymérvű érdeklődés alapján határozta el a posta igazgatósága a "Rádióhetet", amelynek, sajnos, az a hátránya, hogy az egész ország érdeklődését Budapest felé tereli a vidék rovására. Hozzájárul ehez, hogy az államvasutak a baromfikiállítással kapcsolatban kedvezményes jegyet bocsátott ki.

Ezen nagyfokú érdeklődés kielégítésére, valamint azon cél elérésére, hogy szegediek Szegeden vásároljanak, elhatározta Fonyó Soma cég, hogy nagy áldozatok árán megrendezi a szegedi rádióhetet és a Próféta-étterem melletti Kárász-uccai helyiségben a legkiválóbb magyar gyárak gyártmányait az érdeklődőknek díjmentesen bemutatja.

A kiállítás megtekintése teljesen díjtalan és az érkeklődőknek Fonyó Soma-cég ottlévő szakemberei ugy a régi készülékek hibáinak kiküszöbölésére vonatkozólag, valamint az uj készülékek előnyeire a legnagyobb készséggel felvilágosítást nyújtanak.

Az óriási mennyiségben felhalmozott ujtipusu rádiókból mindenkinek módjában lesz kiválasztani a neki legmegfelelőbb tipusu készüléket, melyet beszerezhet a legkedvezőbb fizetési feltételek mellett.


A cikk eredeti linkje...... 1.
Home
Home
Delizsánsz.
1932   <<   1933   >>   1934