A Szegedi Postaigazgatóság és Magyarország távközlése
a sajtó szemével.
A kezdetektől ... napjainkig.
Történelmi érdekességek.
(1850-1994)


Békés Megyi Népújság - bmn_1966_04_30_212p.txt

Kiváló Hivatal oklevelet kapott az endrődi posta

- Kedves ünnepség zajlott le az endrődi postán. Fikkor Géza, a Szegedi Postaigazgatóság nevében ez alkalommal adta át a Kiváló Hivatal oklevelet s a hivatal tizennégy dolgozóját pénzjutalomban részesítette.

- Hogyan érdemelték ki ezt a kitüntetést? - kérdeztük Tamás Mihály hivatalvezetőtől, aki 1961 decemberében vette át az endrődi posta irányítását.

- Bizony elég göröngyös volt az út. A régi postahelyiség korszerűtlensége sok bosszúságot okozott dolgozóinknak, és nemegyszer nagyon is gátolta a munkát. Így a legjobb igyekezetünk mellett sem tudtuk minden esetben tökéletesen ellátni feladatainkat. Három évvel ezelőtt aztán, amikor egy új, korszerűen berendezett, nagyobb kapacitású telefonközponttal ellátott, tágas „otthont” kaptunk, szinte fellélegeztünk. S ekkor született meg az a fogadalom valamennyiünkben, hogy az új helyiségei még jobb és eredményesebb muVikával háláljuk meg.

- Úgy érezzük, szükségtelen ehhez magyarázatot fűzni, hiszen ez magába foglalja az eredmények titkát, ami már nem is annyira titok. Tanúskodik erről a hivatal falán díszelgő aranykeietes oklevél.

Sztanyik Károly
A cikk eredeti linkje...... 1.
Home
1965   <<   1966   >>   1967
Home
Delizsánsz.