A Szegedi Postaigazgatóság és Magyarország távközlése
a sajtó szemével.
A kezdetektől ... napjainkig.
Történelmi érdekességek.
(1850-1994)


Petőfi Népe - pn_1960_03_29_153p.txt

Másodszor kiváló hivatal a kecskeméti 2-es számú posta

Szombaton este ünnepelték másodszor a "Szegedi Posta Kiváló Hivatala" kitüntető cím elnyerését a kecskeméti 2-es számú posta dolgozói. A posta ezt a büszke címet először 1959. első félévi kimagasló munkájáért nyerte el.

Sárközi László, a szakszervezeti bizottság elnöke, megnyitójában méltatta az elmúlt év eredményeit, megköszönte a dolgozók fáradságos munkáját és beszélt arról a lelkes készülődésről, amellyel a posta dolgozói felszabadulásunk ünnepére készülnek. Megemlítette, hogy a posta dolgozói, hálatelt szívvel gondolnak felszabadítóinkra, s szeretetüket ezután is kimagasló munkával bizonyítják be.

Az ünnepségen részt vett és köszöntő beszédet mondott a Szegedi Postaigazgatóság helyettes vezetője, dr. Dános István. Ezután Szeri Béla, a postahivatal vezetője köszöntötte a posta dolgozóit. Elmondotta, hogy a posta valamennyi dolgozója dicséretet érdemel szorgalmas munkájáért, külön kiemelve Garaczi Sándor, Golovics József, Gonda Gergely, Molnár László és Papp Kálmán elvtársak szorgalmát és lelkes munkáját.

Az ünnepi beszédek után nyújtották át Valkai István főpénztáros, kiváló dolgozó oklevelét, több postás pedig pénzjutalmat kapott.

A postások ünnepségén a II. számú általános leányiskola úttörőcsapata adott kedves műsort.
A cikk eredeti linkje...... 1.
Home
1959   <<   1960   >>   1961
Home
Delizsánsz.