A Szegedi Postaigazgatóság és Magyarország távközlése
a sajtó szemével.
A kezdetektől ... napjainkig.
Történelmi érdekességek.
(1850-1994)


Petőfi Népe - pn_1960_12_24_166p.txt

Ezt az olvasók írják

(Rszlet a cikkből...)

Miért nem kézbesítik az újságot ?

Régi előfizetője vagyok a Petőfi Népének. Sajnos, sokszor előfordul, hogy hétköznapokon, de főleg vasárnap nem kapjuk meg az újságot. A december hó 11-i számot sem kézbesítette a postás. Kérem, intézkedjenek.

Ezenkívül még szeretném megemlíteni, hogy a posta nem végez jó munkát más esetben sem. A közelmúltban Budapesten bútort vásároltunk, amely meg is érkezett, ám az értesítést három nappal később kaptuk kézhez, s emiatt 36 forint fekbért fizettünk.

Tóth Ernőné


Panaszosunk levelére Lukácsi László, a megyei postahivatal vezetője válaszolt:

"Az újságot és egyéb küldeményeket a kézbesítő az utcai kapun levő levélszekrénybe helyezi el. Mivel a levélszekrény kisméretű, előfordulhat, hogy abból valaki kihúzhatta a lapot.

A második eset kapcsán sem lehet hibáztatni a postát, ugyanis a küldemény értesítését november 21-én a postás kivitte, azonban a címzett nem tartózkodott otthon. Másnap - ajánlott küldeményről lévén szó - szabálytalanul a szomszédnak adta át az értesítést. Célszerűnek tartanánk, ha egy nagyobb levélszekrényt helyeznének el, hogy abba a hírlapokat is belehelyezhetnénk."

A cikk eredeti linkje...... 1.
Home
Home
1959   <<   1960   >>   1961
Delizsánsz.