A Szegedi Postaigazgatóság és Magyarország távközlése
a sajtó szemével.
A kezdetektől ... napjainkig.
Történelmi érdekességek.
(1850-1994)


Petőfi Népe - pn_1984_04_28_184p.txt

Kitüntetés a legjobbaknak

A távközlési üzem elismerése

Két esztendő elteltével újra kiváló lett a Bács-Kiskun megyei Távközlési Üzem. Az erről szóló elismerést Rózsa István, a Szegedi Postaigazgatóság vezetője adta át a Bugacra kihelyezett szakszervezeti nap résztvevőinek.

- A kitüntetést becsületes helytállás, olykor megfeszített munka hozta meg. Az üzem dolgozói új CB-központokat szereltek fel és működtetnek Nagybaracskán, Tompán. Hálózat-összevonással javították a távközlést Dávodon, Csátalján, Bátmonostoron, Vaskúton és Városföldön. Hét elavult központot megszüntetve folytonos szolgálatba kapcsolták be a készülékeket. A nyilvános állomások számát 46-tal növelték a megyében, s a tervezett 1200 telefonkészüléken túl további 250-et szereltek fel, hogy javítsanak a sokhelyütt feszítő helyzeten. Kecskeméten orvosi szaktanácsadással is gyarapodtak a szolgáltatások.

- Végezetül Gyenes Géza üzemvezető kitüntetést és jutalmakat nyújtott át a Fehér holló, a Bácska, a Szilády Áron és a Március 8. brigádnak. Tizenketten érdemelték ki a Kiváló Dolgozó címet.
A cikk eredeti linkje...... 1.
Home
1983   <<   1984   >>   1985
Home
Delizsánsz.