A Szegedi Postaigazgatóság és Magyarország távközlése
a sajtó szemével.
A kezdetektől ... napjainkig.
Történelmi érdekességek.
(1850-1994)


Délmagyarország - dm_1976_01_30_5p.txt

Pályaválasztók figyelmébe

Három szegedi középiskolában némi módosítás, igényekhez való igazodás történt az 1976/77. tanévben megnyíló osztályok profiljában.

A Bebrits Lajos Szakközépiskolában új tagozat nyílik, éspedig a híradástechnikai szak postai távközlés ágazatában képezhetik magukat tovább az általános iskola VIII. osztályát elvégző tanulók.

A Ságvári Endre Gyakorló Gimnáziumban az 1976/77. tanévtől már nem indul újra fakultatív tantárgyblokkos osztály, hanem helyette fél osztály  francia, fél osztály orosz nyelvi tagozatot és egy osztály általános tantervű gimnáziumi osztályt iskoláznak be. Továbbra is megmaradnak a matematika II., a fizika és az angol tagozatos osztályok.

A Radnóti Miklós Gimnáziumban - tekintettel az eddigi nagy számú jelentkezőre - az 1976/77. tanévtől két biológia tagozatú osztály indul, ezenkívül a matematika I. fizika, orosz nyelv és a kémia tagozatok mellett továbbra is nyílik az 1. osztályban a rövid idö előtt a szülók és a tanulók előtt  népszerűvé valt fakultativ tantárgyblokkos tagozat.

A cikk eredeti linkje...... 1.
Home
1975   <<   1976   >>   1977
Home
Delizsánsz.